Op 22 april aanstaande vindt op sportpark de Commandeur het Westlands Kampioenschap voor Jeugd Onder 9 plaats. Het kampioenschap wordt dit jaar voor de 27e keer georganiseerd en mogelijk gemaakt door hoofdsponsor GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND BV uit Maasland.

De loting heeft onlangs in de rust van MVV’27-VDL plaatsgevonden. De loting werd verricht door enkele enthousiaste spelers van MVV ’27 O9-1. Onder toeziend oog van de jeugdvoorzitter en de toernooicommissie werden de deelnemende teams ingedeeld in de poules.

Gastheer MVV ’27 mag het in poule B opnemen tegen onder andere rivaal VDL, KMD en Den Hoorn. In poule A neemt titelverdediger ‘s-Gravenzande het op tegen onder andere Lyra en Maasdijk.

Het toernooi wordt gespeeld op 22 april 2019 (2e paasdag) op het complex van MVV’27. Als de weergoden ons goed gezind zijn belooft het wederom een prachtige editie van het Westlands Kampioenschap te worden. De toegang is gratis. Wij hopen zo veel mogelijk voetballers, supporters en andere geïnteresseerden te mogen verwelkomen op ons complex!

De loting van WK 2019 ziet er als volgt uit:

POULE A POULE B
MAASDIJK MVV ‘27
WESTLANDIA VDL
MONSTER KMD
VELO QUINTUS
LYRA HVC’10
HONSELERSDIJK NAALDWIJK
FC ‘S-GRANVENZANDE DEN HOORN
SCHIPLUIDEN VERBURCH

Voor speeltijden en andere informatie verwijzen wij u graag door naar het programmaboekje via de onderstaande link.