Kunnen de talenten van JO8-5 in hun derde competitiewedstrijd ongeslagen blijven? Die Haghe is op deze vroege ochtend naar Maasland komen als volgende tegenstander.

Het eerste kwart maakt duidelijk dat de Maaslandse jongens sterker zijn dan de tegenstander uit Den Haag. MVV ’27 is flink in de aanval en op momenten dat Die Hage eruit komt, is de verdediging goed op dreef. Joris verdedigt enkele keren zelfs uit met hakjes en andere fraaie bewegingen. Voorin zorgen Julian en Levi voor de eerste doelpunten. De stand bij de eerste pauze is 2-0.

Het tweede kwart gaan de mannen los. Als hongerige wolven stormen ze telkens weer op de bal af. Levi zorgt met zijn tweede goal, na een knappe actie van Mick, voor de derde Maaslandse treffer. Jort staat inmiddels in de goal en zorgt er met een prachtige duik voor dat MVV ’27 de nul houdt. Daarna gaat het snel. Eerst scoort Tygo na een knappe dribbel de 4-0 en kort daarna is Julian scherp in de rebound. Met zijn tweede van de ochtend scoort hij de 5-0. Tygo dribbelt en schiet vervolgens de zesde binnen en Levi de 7-0. Een meer dan uitstekende ruststand.

In het derde kwart rammen de Maaslandse mannen de volgende drie goals binnen. Het is Mick die los is in deze fase: alle goals komen van zijn voet.

Het laatste kwart leverde nog twee doelpunten op. Eerst schiet Dean met een sterk schot vanaf de zijkant, daarna tekent Joris met een mooi knal voor de laatste goal. De mannen zijn de tel inmiddels kwijt en hebben het over een 18-0 zege, maar met een twaalfklapper mogen de fans, trainers en spelers dik tevreden zijn!