Na 3 wedstrijden voor de beker waarin we duidelijk benedenmaats presteerde begonnen we vandaag aan de eerste competitie wedstrijd tegen Sportlust uit Woerden, vanaf het begin werd het een wedstrijd die het aankijken zeker waard was want zowel wij als onze tegenstander gingen voor de 3 punten, het eerste gevaar kwam van de kant van Sportlust maar voor ons gelukkig kwam de geplaatste kopbal van de nummer 9 op de lat terecht, daarna was het toch meer een strijd die gestreden werd op het middenveld en die strijd ging gelijk op met aan iedere kant wat kleine kansjes.

Tot minuut 36 want na een splijtende pass van Michael ging Brady met 2 man achter hem aan alleen op de keeper af, zijn snoei harde schot spatte jammer genoeg op de paal uiteen, daarna was er nog een afstand schot van onze tegenstander die bekwaam werd gepakt door Tom en zo gingen we rusten met een 0 – 0 stand die volkomen terecht was gezien het getoonde spel.

MVV '27 2 - Sportlust '46 2_048

De tweede helft begonnen wij wat slapjes en het was Sportlust die vol op de aanval ging en dat resulteerde na 5 minuten in de 0 – 1, een doelpunt wat totaal niet nodig was want er werd niet alert gereageerd op de snelle nummer 14, ook na de goal was Sportlust de betere ploeg maar na een minuut of 20 kregen we weer meer vat op het spel en wisten we onze tegenstander meer terug te dringen, na dik buitenspel te staan ( scheids negeerde de veel vlaggende grensrechter al een poosje ) ging Michael alleen op de keeper af maar ook nu lukte het niet om de bal in het netjes te krijgen.

MVV '27 2 - Sportlust '46 2_035

2 Minuten later vond de winnaar van vorig jaar van de schoffel award het tijd worden om weer voor dat klassement te gaan want totaal onnodig kreeg die een rode kaart voor een domme dikke overtreding, weer 2 minuten later stonden we ineens met 20 man op het veld want na natrappen werd er ook een tegenstander getrakteerd op rood, vlak voor tijd was er dan nog de mooie kopbal van Bram die beter lot had verdiend maar het mocht niet zo zijn, al met al een redelijk goede wedstrijd waarin we aanvallend tekort kwamen en de uitslag best wel tegen viel.

Opstelling: Tom v d Broek, Ronald Arkesteijn, Kevin Bouter, Stefan Suijker (Bram Scheffers) Brett Rijnsburger, Jens de Graaf, Brady Stralendorff (Thom de Koning) Yennink Berrevoets, Kees Louter (Jorrit Fortuin) Michael Berrevoets, Arien Oprel (Michael van Vliet)