Croix Croix Croix Croix Croix (ik schrijf geen Kraan meer want dan wordt dit weer voorgelezen op iemand zijn bruiloft en dat wens je niemand toe) wat doe je ons aan door te gaan trouwen op de vrijdagavond voor de verschrikkelijk belangrijke bekerwedstrijd thuis tegen R.V.C. Celeritas 3…. Bij winst hadden wij nog kans om door te gaan naar de koude / regenachtige dinsdagavond in december voor de 2e ronde partij. Dit wilden wij natuurlijk heel graag! Maar Croix Croix Croix Croix Croix en zijn drang naar huwelijke geborgenheid leek ons hierbij dus flink in de weg te zitten. Eenieder kan dus wel raden hoe wij erbij zaten vlak voor aanvang van deze pot. We hadden maar net voldoende spelers, een lange rij wachtenden voor de W.C. om te mogen diarereereren (woord van het jaar 2019) / kotsen / gewoon even uitrusten en de burgerkeester die het ondanks de algehele gemoedstoestand weer vrolijk over een bepaald soort handeling had waarbij je ook vrouwen nodig hebt (of goudvissen, maar toen renden gelijk 3 man extra naar de wc om te kotsen). Daar de vrouwen (en goudvissen) niet aanwezig waren en de scheidsrechter ook niet werd onze Michel d.m.v. steen / papier / schaar uitgekozen om deze wedstrijd te mogen leiden. Ik verklap nog niets (ok een beetje dan) maar ik kan wel melden dat hij deze wedstrijd uitmuntend tot een goed einde bracht! Door naar de 1e helft: daarbij was deze reporter niet aanwezig maar men zegt dat we 1-0 voor kwamen. Snel door naar de 2e helft dus. Die stond bol van de spanning en sensatie! Eerst was het Peter B. die met een ouderwetse “Peter B. show uit de koker van Peter B.” tussen 4 man door slalomde en een prachtige krul in de verre hoek buiten bereik van de keeper binnen schoot: 2-0. Even later van diezelfde Peter B. een panklare voorzet op het hoofd van onze spits Rens van B. die met een mooie knik zijn 2e van de dag op het scorebord wist te krijgen. Hiermee kwam Rens van B. zijn seizoenstotaal dus op 2, en aangezien onze Wally nog slechts op 1 stond en hij deze 2e plaats in het tijdelijke topscoordersklassement moeilijk kon accepteren prikte hij ook vrolijk zijn 2e van het seizoen binnen (vreemd genoeg stond alleen Wally te juichen bij dit heugelijke feit, gekke wally). Wij lieten ons door Wally zijn feestvreugde gelukkig niet van de wijs brengen, gingen vrolijk verder met voetballen en even later werd er een overtreding die leidt tot een directe vrije trap binnen de 16 meter begaan op onze langste man van het veld! En een directe vrije trap binnen de 16 meter is een penalty (zoals keurig uitgelegd door de uitmuntend leidende scheidsrechter!)! Onze spits eiste zonder twijfeling de bal op en schoot de penalty onberispelijk binnen: 4-1. Wat een weelde. In het restant van de wedstrijd kwamen we niet meer in de problemen en buiten een weergaloze solo van onze Kroes dwars door de Celeritas defensie heen die alleen onreglementair gestopt kon worden gebeurde er niets noemenswaardig meer. 4-1 dus. Voor ons. 4-1. #Winst. Van ons. 4-1! Voor ons! 5x gescoord door ons en 0x door de hunnies! 4-1 = #3 puntenindepocket.  4-1 = bijna door in #de beker waar niemand op zit te wachten. Winst. Wat een pot. 4-1. Op naar het #gemeentehuis! #kampioenskoers