Op 27 juni 2018 is Rob van Woerden vader geworden van een prachtige dochter Krista. Zijn vrouw Carola en zijn kersverse dochter maken het beiden goed. In de Lier genieten zij van het nieuwe gezinsleven.

Rob voetbalt al zijn gehele leven bij MVV’27. hij heeft de hele jeugd doorlopen en speelt momenteel al meerdere jaren in ons gezellige vijfde elftal. Daar staat hij bekend om zijn fanatisme en onverzettelijkheid op het middenveld.

De speler van MVV 5 is ook actief als vrijwilliger bij onze club. Na een paar jaar op de achtergrond te hebben gestaan wordt hij vanaf september de nieuwe voorzitter van de communicatiecommissie. Daar zijn wij hem zeer dankbaar voor.

Voor nu wensen wij Rob en Carola vooral een hele mooie tijd samen met hun nieuwste aanwinst, Krista. Wij zullen ervoor zorgen dat het traditionele MVV-rompertje snel in haar bezit zal komen.