Na een week extra rust door de winterse kou van vorig weekend schoten de mannen van MVV ’27 JO8-1 vandaag tegen vv Rhoon uit de startblokken. Mattan opende het doelpuntenfestijn door zijn tegenstander beheerst uit te spelen en in de verre hoek binnen te knallen. Na de gelijkmaker uit een Rhoonse vrije trap, tekent Tijn met zijn linker voor de volgende voorsprong: 1-2. Even later zorgt Max met zijn favoriete linker vlerk voor de derde Maaslandse goal.

De 1-4 is een coproductie van Mats en Mattan. Als Mats de bal tegen de keeper schiet, werken ze de bal gezellig met zijn tweetjes over de doellijn. Nadat Rhoon zijn tweede treffer maakt, is Max weer scherp voor de goal en tikt de 2-5 binnen.

De Rhoonse mannen blijven aanklampen en werken de 3-5 de Maaslandse goal binnen. Die marge is te klein, denkt Sem. Met een heerlijke pass zet hij Mattan vrij voor de keeper. Mattan rondt netjes af en zet de stand op 3-6. Tijn zorgt na een assist van Mattan voor de 3-7 en Mats na een assist van Tijn voor de 3-8. Met deze elf goals werd het doelpuntenfeest van de eerste helft afgesloten.

De eerste goal in de tweede helft komt van een Rhoonse schoen. Justus wil vandaag ook niet ontbreken als doelpuntenmaker en schuift de negende MVV-goal tegen de touwen. Even later komt de tiende treffer van de voet van Tijn. Het slotakkoord is met twee goals voor de leuke tegenstander uit Rhoon, waardoor de einduitslag 6-10 wordt.

De zegereeks van de mannen van coach Jaap de Bruijn blijft mooi voortduren. Of dat komende woensdag in de oefenwedstrijd tegen MSV ’71 ook gaat gebeuren, kunnen we nog geen zekerheidje noemen. Het Maassluisse team heeft net als MVV ’27 nog geen competitiewedstrijd verloren dit seizoen. Woensdag 17.30 staat de strijd in Maasland op het programma!