Het vierde zaalvoetbalteam van MVV ’27 heeft plaats voor twee nieuwe spelers. Wil jij jouw talenten als zaalvoetballer eens beproeven? Dan is dit jouw kans.

MVV ’27 kent al jaren een florerende tak binnen de vereniging, namelijk het zaalvoetbal. Zowel bij de heren als bij de dames ontwikkelt deze tak zich snel en zijn er al fraaie successen behaald. Zaalvoetbal is niet alleen leuk, maar ook uitermate geschikt om je techniek bij te schaven. Het is nu eenmaal bewezen dat de techniek die je opdoet bij het zaalvoetballen, van een veldspeler een meer complete speler maakt. Maar uiteraard kun je ook alléén voor zaalvoetbal kiezen.

Binnen het vierde zaalteam van MVV ’27 zijn twee plaatsen voor enthousiaste zaalvoetballers vrijgekomen. Dit team speelt in de vijfde klasse. Ben je zestien jaar of ouder, enthousiast en heb je zin om deel uit te maken van het Maaslandse zaalvoetbal? Dan ben je van harte welkom bij MVV ’27.

Heb je nog vragen of wil je je nog extra laten motiveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Leo van den Berg via 06-34145125.