Zonder de geblesseerde Joey moesten we vandaag aantreden tegen de nummer 3 op de ranglijst, Excelsior’20. Dat dit belangrijk is voor de stand en voor het tweede deel van het seizoen is wel duidelijk. De eerste helft zagen we weer een deel van het oude MVV van het begin van het seizoen. We zaten lekker in de wedstrijd en krijgen weinig verdedigende problemen. Dit resulteerde dan ook dat we de eerste helft konden afsluiten met 1-0 door een doelpunt van Coen. Dat dit maar 1-0 was aan ons zelf te wijten helaas. Bal op de paal van Luuk Zuiderwijk (verdienstelijke vervangen van Joey) en helaas kon Samuel een 1-1 met de keeper niet afmaken om ons zelf te belonen voor een goede eerste helft. De tweede helft was een heel ander verhaal. MVV was geen schim van de ploeg in de eerste helft. De tegenstander was vanaf de eerste minuut erop gebrand ervoor te gaan en dit was duidelijk merkbaar. MVV kwam er niet meer uit en verdedigend kwamen we veel onder druk. We misten enorm de gedrevenheid en de overtuiging welke we in de eerste helft wel zagen. Doordat Excelsior 2x scoorde en MVV er niks tegenover kon stellen was de eerste nederlaag van 1-2 een feit. Aanstaande zaterdag een enorm belangrijke wedstrijd tegen SVV uit. Hier moeten we de punten pakken waardoor we het zelf in de hand hebben of we bij de eerste 3 eindigen en dus in de tweede helft van het seizoen mogen gaan spelen in de promotiepoule. Mannen, met de inzet en vechtlust van de eerste wedstrijden en het voor elkaar strijden weet ik zeker dat we het as zaterdag kunnen gaan redden maar……. dan ook echt: Met elkaar, voor elkaar!