Twee weken geleden, 27 november 2017, is keeper Rick van der Gaag voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Jaqueline beviel die dag van een gezonde dochter, Liva. Mats werd op dat moment een grote trotse broer.

Rick van der Gaag heeft de gehele jeugdopleiding van MVV’27 doorlopen. Rick stond bekend als een zeer talentvolle keeper. Helaas is hij op een bepaald moment gestopt met het wekelijks keepen van wedstrijden wegens een schouderblessure. Nu maakt Rick sinds kort deel uit van de sponsorcommissie

Voor nu wensen wij Rick, Jaqueline en Mats heel veel liefde en geluk met hun nieuwste ‘aanwinst’. Ook willen wij ome Bob ( sponsorcommissie ) natuurlijk feliciteren met zijn kersverse nichtje.

Namens MVV’27 zullen wij ervoor zorgen dat Liva snel in het bezit zal komen van het traditionele MVV-rompertje.