De KNVB heeft de competitie-indeling voor standaardelftallen in district West II vandaag bekend gemaakt. MVV ’27 is door de bond ingedeeld in de derde klasse B. Daarin zal het volgend seizoen veel regiogenoten tegenkomen.

MVV ’27 zal komend seizoen een aantal bekende ploegen tegenkomen, waartegen het ook het afgelopen jaar de degens kruiste. Zo waren onder anderen Maasdijk, Naaldwijk, VELO, Schipluiden en Verburch vorig jaar ook al te gast op sportpark de Commandeur. Het uit de tweede klasse gedegradeerde ploegen Monster en  Lyra en het gepromoveerde  MSV ’71 zullen dit jaar ook de reis naar Maasland maken om het op te nemen tegen MVV ’27. Het wedstrijdprogramma en de indeling voor de bekerpoule zal de KNVB in een later stadium bekend maken.

De volledige indeling van de 3de klasse B in district West II:
Ariston ’80, SV Duindorp, GDA, KMD, vv LYRA, vv Maasdijk, MVV ’27 MSV ’71, vv Naaldwijk, Quick Steps, vv Schipluiden, Sportclub Monster, VELO en Verburch