Nadat ze enkele weken geleden al plotseling kampioen werden door een onverwachte nederlaag van de nummer twee, werden de dames van MVV ’27 VR2 afgelopen maandag gehuldigd voor hun prestatie. In sporthal de Hofstede vielen de bloemen en een grote kampioensbeker hen ten deel.

In het verplichte nummer tegen VUC lieten de dames nog maar eens zien waarom zij de terechte kampioen zijn geworden. In de eigen Sporthal de Hofstede werd met liefst 17-1 afgerekend met de Haagse opponent. Daarmee liep de seizoensteller op tot ruim over 200 gemaakte doelpunten, met zelfs nog een wedstrijd te gaan.

Een ongekend doelsaldo en de bloemen aan de streep zorgen ervoor dat de dames volgend seizoen promoveren naar de eerste klasse, een ongekende luxe voor MVV ’27. Het eerste dameselftal speelt volgend seizoen wellicht ook op dat niveau. Namens de hele club van harte gefeliciteerd met deze prestatie!