Afgelopen vrijdagavond is de A-selectie van MVV ’27 op uitnodiging van sponsor Sport 2000 Naaldwijk naar Den Haag afgereisd om de ijshockeywedstrijd tussen Hijs Hokij Den Haag en GIJS Groningen bij te wonen.

In de Uithof aangekomen werden de MVV-ers onder het genot van koffie en koek verwelkomd door de voorzitter van de thuisclub. In een voor de selectie gereserveerd zaaltje legde de voorzitter de spelregels uit en andere interessante details over ijshockey. In dit mooie verhaal van de voorzitter kwam wel duidelijk naar voren dat ijshockey een dure sport is en met veel reisafstand door heel Nederland en Belgie. Maar wat een mooie sport, de power en passie spat er van af.

Vervolgens werden de bezoekers uitgenodigd in de VIP-ruimte van Sport2000Naaldwijk om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te volgen. De thuisclub was duidelijk heer en meester op hun eigen veste (net als bij MVV’27), de uitslag werd uiteindelijk 17-1. Tijdens de twee rustpauzes en na afloop van de wedstrijd werd de sfeer nog eens verhoogd door een plaatselijke zanger. En met de zang van “Je komt Den Haag niet uit” werd het nog lang en gezellig in Den Haag.

De A- selectie van MVV ’27 bedankt Sport2000 Naaldwijk en Hijs Den Haag voor deze gezellige avond.