MVV27 A1 - DEN HOORN A1_03 oktober 2015_080

De A1 van MVV ’27 heeft afgelopen zaterdag een kleine stap gezet richting de finale van de nacompetitie.
Met een minimale voorsprong van 1 doelpunt wordt er donderdagavond om 20.15 afgetrapt bij en tegen Den Hoorn.

In de thuiswedstrijd was MVV ’27 A1 in de eerste helft duidelijk de betere ploeg. Er werd bij vlagen erg goed gevoetbald en dat resulteerde in de nodige kansen. Voor rust gingen 2 van deze kansen erin waar een extra doelpunt misschien ook op z’n plaats had geweest. Vlak voor rust echter, zorgde een rode kaart (neerhalen van een doorgebroken speler) voor de ommekeer in de wedstrijd. Na rust probeerde Den Hoorn de overtalsituatie uit te spelen, wat af en toe goed lukte. Met soms wat kunst- en vliegwerk bleef de thuisploeg overeind maar een kwartier voor tijd viel er toch een tegendoelpunt. Gelukkig voor MVV ’27 A1 kon men verder het doel schoon houden en had het in blessuretijd zelfs nog een ultieme mogelijkheid om de marge op 2 te zetten voor de return. Deze werd echter gestopt door de keeper, waardoor de wedstrijd uiteindelijk gewonnen werd met 2-1.

Aanstaande donderdag volgt dus de return om 20.15 uur tegen Den Hoorn A1.