In 2014 liet MVV ‘ 27 G1 zich al kronen tot winnaar van de Lupardi Cup en in 2015 werd de Free Kick G1-Cup mee naar Maasland genomen. Ditmaal stond G1 in de finale van de KNVB beker, nadat in de voorrondes alle tegenstanders vrij eenvoudig aan de kant waren geschoven.

In de finale was FC Vlotburg uit Hellevoetsluis de tegenstander. Zij waren in de (voorjaars)competitie op een zelfde puntenaantal als MVV ‘ 27 geëindigd en bij voorbaat leken de ploegen daarom aan elkaar gewaagd.
In de praktijk pakte dit echter heel anders uit. Ondanks de voelbare spanning vloog MVV ‘ 27 onder prima omstandigheden (een goed georganiseerd toernooi en prachtig weer) uit de startblokken. De 3-0 voorsprong bij rust was slechts een magere afspiegeling van de verhoudingen in het veld. FC Vlotbrug had hierbij door goed verdedigen door de Maaslandse brigade geen enkele kans gehad. Helaas leidde deze overmacht van MVV ‘ 27 tot de nodige frustratie bij FC Vlotbrug. Dit uitte zich in mondelinge én fysieke handelingen (tegen MVV’ers, maar ook onderling!).MVV '27 G KNVB beker (2)

MVV ‘ 27 G1 bleef hier uiterst professioneel onder en in de tweede helft werd de voorsprong gestaag uitgebouwd naar 6-0. Bij de tegenstander werd de frustratie hierdoor almaar groter, zodat de scheidsrechter besloot voortijdig een einde aan de wedstrijd te maken.

De cupfighters uit Maasland konden zodoende alwéér een beker omhoog houden. Daarnaast was er voor alle spelers ook nog een mooie bos bloemen (van MVV ‘ 27) en een gouden medaille. Al met al een bijzonder knappe prestatie en voldoende aanleiding voor het feest dat aansluitend losbarstte!