Voor bijna alle teams zit seizoen 2015-2016 er inmiddels op. Graag bieden we op onze site ruimte voor een terugblik van de MVV-teams, van F3 tot Vrouwen 1.

Hoe is het seizoen voor jouw team verlopen? Vielen de prestaties mee of tegen? Hoe hebben de spelers zich ontwikkeld? Welke heroïsche momenten doorstond jouw elftal die een breed publiek mogen bereiken? Graag publiceren we de terugblik van jouw team op onze website.

MVV 1 en 2 blikten inmiddels al terug met hun seizoensverslag, maar ook andere teams bieden we graag de ruimte. Je kunt jouw verslag insturen naar communicatie@mvv27.nl. Hoelang je dit verslag maakt, laten we helemaal aan jou. Graag ontvangen we ook één of enkele foto’s (bij voorkeur van één MB of groter). Gedurende de komende weken plaatsen we de teamverslagen in het nieuwsoverzicht op onze site.