Wedstrijdbalsponsor: Rainbow International BV

Morgen staat de wedstrijd MVV ’27 – DVO ’32 op het programma. Terwijl de Maaslanders redelijk relaxt in de linker rij staan doen de Vlaardingers verwoede pogingen om uit de onderste regionen te komen. Half december stond men nog onderaan, zelfs onder het zo goed als verloren Rozenburg. Sindsdien heeft men een indrukwekkende inhaalrace laten zien die pas twee weken geleden wel nog werd onderbroken door Vierpolders (2-4 verlies). Men heeft nu in ieder geval weer aansluiting met de onderste ploegen gerealiseerd.

MVV ’27 zou dus een supergemotiveerd DVO ’32 kunnen treffen. Daarentegen willen de Maaslanders ook wel weer een ’n thuisoverwinning halen, want dat is sinds het duel tegen Lyra half november niet meer gebeurt.

De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Henk Ruijl. Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.