Wedstrijdbalsponsor: Bud Holland

Komende zaterdag staat het duel MVV 27 – Meeuwenplaat op het programma. De club uit Hoogvliet heeft acht punten minder verzameld dan de Maaslanders, maar dat zegt verder helemaal niets in een poule waar iedereen van de ander kan winnen.

Begin oktober van het vorig jaar verloor MVV ’27 het uitduel met 2-0 hoewel het in dat duel ook weer meer dan voldoende kansen wist te creëren. Na dat derde duel had MVV ’27 pas één punt verzameld én ook pas eenmaal gescoord. Cijfers waar je niet blij mee kon zijn, maar inmiddels is de situatie gelukkig aanzienlijk rooskleuriger.

Het duel op Sportpark De Commandeur begint om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Robin Straub.

Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.