Zaterdag 30 april belooft weer een mooie dag te worden op onze accommodatie.  Om 14:30 uur trapt het vlaggenschip af in de derby tegen de buren van v.v. Maasdijk. De mannen van Peter Broekman hebben iets goed te maken tegen de buur, want in de eerste wedstrijd van dit seizoen gingen de Maaslanders nog met 5-2 onderuit aan de Lange Kruisweg, tegen een ontketend v.v. Maasdijk.

v.v. Maasdijk is na een goede start van de competitie enigszins weggezakt en is nu te vinden op de zesde plaats met 5 punten meer dan MVV ’27 dat met 31 punten uit 23 duels een 8e plaats inneemt. Er is dus naast een eventuele hogere notering op de ranglijst ook nog de eer waarvoor gestreden zal worden. Kortom een spannend duel dus.

Verder zou Super Saturday, Super Saturday niet zijn als er nog het een en ander georganiseerd werd deze dag. Gerard en Riet Jordaan hebben live muziek van ‘Spek en Boogert’ geregeld voor deze (zeker voor hen) speciale dag. Daarnaast wordt er ook deze editie van Super Saturday een viskar het terrein op gereden. Tenslotte zal ook de kantine langer geopend zijn en hopen we van harte dat ze het bij Buienradar.nl gigantisch fout hebben voor wat betreft de weersvoorspelling voor aanstaande zaterdag.

13040965_1141595632571736_1359236278921480782_o