Klaas

Uit handen van de voorzitter, Michel Voogt kreeg Klaas van der Sar afgelopen vrijdag onder anderen een grote bos bloemen als dank voor de vele jaren trouwe vrijwilligersdienst bij MVV ’27.

Twintig jaar maar liefst liep Klaas om de maand op zijn vrije vrijdagavond achter een kar, om deze vol te gooien met ons oud papier. In die twintig jaar heeft Klaas welgeteld nul keer tegen een bal getrapt namens de rood-witten, want voetbal is nu eenmaal niet zijn sport. Dit tekent natuurlijk wel het karakter van Klaas, die zich belangeloos voor deze vrijwilligersbaan opofferde.

Vrij uit het hoofd heeft Klaas als vrijwilliger 4 voorzitters meegemaakt en drie penningmeesters, die elk jaar de waarde van deze tak van vrijwilligerswerk hebben in kunnen zien. Nu heeft Klaas -ooit met Bram Heijdra meegekomen om te helpen- te kennen gegeven, zijn laatste folders in de wagen gegooid te hebben.

Klaas, nogmaals bedankt voor bewezen diensten en we hopen je uiteraard nog weleens in de kantine te kunnen verwelkomen.