Het seizoen is weer volop aan de gang en dat betekent dat de organisatie rondom de wedstrijden weer optimaal moet verlopen. Het wedstrijdsecretariaat vraagt spelers, trainers, leiders en aanvoerders aandacht voor een aantal zaken.

Elftalbakjes
Regelmatig ontvangen elftallen berichten of documenten van het wedstrijdsecretariaat of andere contactpersonen uit de club. Deze berichten worden gelegd in de elftalbakjes in de commissiekamer. We verzoeken de leiders, trainers en/of aanvoerders deze bakjes wekelijks te checken op nieuwe berichten en de informatie te delen met de spelers van hun team.

Spelerspassen
Spelerspassen dienen vanaf dit seizoen op de club te blijven. Alleen voor doordeweekse wedstrijden kunnen de teams deze bij zich houden. We vragen je om deze na een doordeweekse wedstrijd weer zo snel mogelijk terug te leggen in het bakje in de commissiekamer, zodat alles weer compleet op de vereniging is. Iedere donderdagavond is er gelegenheid om de spelers te controleren en eventueel aan te vullen. Voor het gebruikmaken van de oproepkrachten van MVV ’27 is bij het wedstrijdsecretariaat een map met daarin de gegevens en spelerspassen van alle oproepkrachten. We vragen je om na gebruik de passen weer in deze map op te bergen of bij het wedstrijdsecretariaat in te leveren.

Uitleenballen
Het is mogelijk om op zaterdag bij wedstrijden gebruik te maken van uitleenballen. Deze worden aangeboden in de commissiekamer. Het is niet de bedoeling om ballen uit de (lekke) ballenkast te gebruiken hiervoor. We vragen iedereen die gebruikmaakt van de uitleenballen om deze na de wedstrijd weer netjes terug te brengen in de commissiekamer.

Kleedkamergebruik op zaterdag
We verzoeken onze spelers op zaterdagen om niet te lang in de kleedkamers te blijven hangen. Zeker bij een vol programma krijgen andere teams op deze manier (te) kort de tijd om te kunnen omkleden.

Hoekvlaggen plaatsen en opruimen
Voor het gebruik van de hoekvlaggen geldt de regel dat de thuisteams die als eerste een wedstrijd spelen de hoekvlaggen plaatsen. De thuisteams die als laatste een wedstrijd spelen, dienen de hoekvlaggen weer op te ruimen. Dit geldt voor alle velden. De hoekvlaggen van de velden 1 t/m 5 staan in het ballenhok. De nummers van de velden staan boven de hoekvlaggen. We verzoeken de heren leiders en aanvoerders te letten op het plaatsen en opruimen van de hoekvlaggen.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar het wedstrijdsecretariaat of schiet Nico Gordijn of Leo van der Berg aan op de club.