Begin augustus heeft Paul Bogerd, een zeer trouwe supporter van MVV ’27, een ingrijpende kaakoperatie ondergaan. Paul heeft al jarenlang problemen met zijn gebit en nadat een nieuw gebit niet bleef zitten, werd besloten dat een operatie noodzakelijk was.

Een aantal maanden geleden is Paul al grondig aangepakt door de tandarts die een nieuw gebit voor hem had gemaakt. Na een paar dagen bleek dat zijn nieuwe gebit niet bleef zitten. Dat deed Paul ertoe beslissen om weer terug te gaan naar de arts. De artsen kwamen er achter dat er stukken bovenkaak ontbraken zijn mond. Zij vertelden Paul dat zij daarom een stukje bot uit zijn heup zouden halen, om dit vervolgens in zijn bovenkaak te implanteren. Aan deze implantaten worden een soort ‘haken’ gemaakt waaraan zijn ‘nieuwe’ gebit kan worden opgehangen.

Op 4 augustus is Paul geopereerd in het Vlietland ziekenhuis. Aanvankelijk zou hij één nachtje moeten blijven, maar dat zijn er uiteindelijk vier geworden. De artsen kwamen er tijdens de operatie achter dat de Maaslander grotere implantaten nodig had als aanvankelijk werd gedacht. De operatie duurde drie uur en is volgens de artsen succesvol verlopen. Paul heeft de eerste dagen vooral veel last gehad van de wond bij zijn heup. Paul is niet kleinzerig en zegt zelf dat het allemaal ‘wel meegevallen’ is. Donderdag 14 augustus is hij terug geweest bij de arts. Deze constateerde dat het genezingsproces voorspoedig verloopt. Over 4,5 maand Paul zijn nieuwe gebit krijgen.

Namens MVV ’27 hebben we Paul een bezoekje gebracht en hem voorzien van (zacht) fruit en een gezond sapje. Wij wensen hem een voorspoedig herstel en hopen Paul weer vaak bij MVV ’27 te zien!