tebabouw

Het bedrijf TEBA Bouw blijft ook de komende drie jaar als zilveren vriend aan MVV ’27 verbonden. Mede-eigenaar Dennis van den Berg (rechts)ondertekende het nieuwe contract in bijzijn van Arnold Bos van de sponsorcommissie. MVV ’27 bood TEBA Bouw de verlenging aan op basis van de werkzaamheden die het bouwbedrijf verrichte bij de verbouwing van de vernieuwde G-kleedkamers, die aanstaande zaterdag officieel in gebruik zullen worden genomen.

Het in Maassluis gevestigde TEBA Bouw werd ruim drie jaar geleden opgericht door Dennis van den Berg en Ed Bronsgeest. Het bedrijf richt zich op het bouwen en verbouwen van zowel particuliere als bedrijfspanden. Het vakkundige team van medewerkers staat garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. Ook in ons dorp Maasland is het bedrijf zeer actief. Zo maakte ook MVV ’27 afgelopen jaar gebruik van de diensten van TEBA Bouw. In het voorjaar bouwde het bedrijf mee aan de nieuwe entree van ons sportpark en afgelopen zomer turnde het twee kleedkamers om naar de wensen van onze G-voetballers.

Dennis van den Berg is dan ook geen onbekende voor MVV ’27. Hij begon op tienjarige leeftijd met voetballen bij de club en verdedigde de kleuren van MVV ’27 ruim dertig jaar. Ook is hij een aantal jaren als leider meegegaan met het MVV-jeugdkamp. Nadat hij zijn voetbalschoenen opborg, was hij een aantal jaren wat minder vaak te vinden op sportpark de Commandeur. Nu zijn zoontje Bald is gaan voetballen bij de mini-F, is het MVV-gevoel bij Dennis weer aangewakkerd. Daarom is hij ook blij dat hij met zijn bedrijf iets kan betekenen voor de club.

MVV ’27 is natuurlijk zeer dankbaar voor de steun die het in de afgelopen periode kreeg van TEBA Bouw. De club is trots op de vernieuwde entree en ook met de vernieuwde kleedkamers voor de G-afdeling zijn wij als club (en in het bijzonder de G-voetballers zelf) zeer blij. MVV ’27 hoopt dan ook nog lang samen te mogen werken met Teba Bouw.

TEBA