De Seizoensgids 2014-2015 van MVV ‘27 is maandag en dinsdag in vrijwel heel Maasland bezorgd. Vanaf nu is de prachtige uitgave ook digitaal te lezen.

De 28 pagina’s tellende Seizoensgids werd afgelopen zaterdag gelanceerd. Op maandag en dinsdag is de gids op vrijwel alle Maaslandse deurmatten beland. Enkele huishoudens ontvangen donderdag nog de uitgave. De bezorging is gedaan door  de ‘oud-bezorgers’ van het clubblad en de spelers van MVV ’27 6 – waarvoor dank! – en vond plaats tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag en Vlietzight.

Iedereen die buiten de bezorggrenzen woont óf die de gids niet op z’n deurmat heeft aangetroffen, kan vanaf komende zaterdag in de kantine of bestuurskamer terecht om een exemplaar te bemachtigen. Ook is vanaf vandaag de Seizoensgids digitaal te lezen. Hieronder kun je de gids digitaal openen. We wensen iedereen veel leesplezier!