MVV ’27 is trots om bekend te mogen maken dat café ‘t Wapen van Maeslant vanaf komend seizoen sponsor is van MVV ’27. Eigenaar  Sjoerd Buquet (foto) ondertekende namens de dorpskroeg het contract dat hem en zijn café voor de komende twee jaar als Zilveren Vriend aan onze vereniging verbindt. 

Sjoerd nam afgelopen jaar met veel enthousiasme het stokje over van Art en Dixie als uitbater van hét dorpscafé van Maasland. Menig MVV-er drinkt met enige regelmat een bakkie koffie of een biertje aan de toog bij Sjoerd. En als de deuren van onze kantine op zaterdag sluiten, weten velen de weg naar ‘het Wapen’ te vinden om de avond een gezellig vervolg te geven. Om zijn band met ons dorp te versterken en de vele MVV’-ers die zijn kroeg regelmatig bezoeken te ondersteunen heeft Sjoerd besloten een sponsorovereenkomst met MVV ’27 aan te gaan.

MVV ’27 is natuurlijk erg blij met deze deal en de steun van Sjoerd en zijn café ‘t Wapen van Maeslant. Wij hopen dat beide partijen de komende twee jaar veel plezier mogen beleven aan de samenwerking. Daar drinken we er één op!