Het is geloof ik beter dat ik er niet bij bent (biljarten) want dan wordt na lange tijd weer eens gewonnen, de eerlijkheid is dat onze tegenstander met een volledig jeugd elftal kwam opdraven (die dan weer wel 4e divisie spelen) en daar werd vanaf het begin pittig tegen opgetreden wat ze niet zo leuk vonden, in de eerste helft waren Sjors en Jan succesvol dus gingen we rusten met een 0 – 2 voorsprong waarbij ik moet vermelden dat de goal van Jan erg mooi was dus hierbij voldaan (positieve bril op Jan).

De tweede helft probeerde onze jeugdige opponent het wel maar echt in gevaar kwamen we niet en nadat Stef (gaat steeds beter draaien) de 0 – 3 had gescoord was het een gelopen koers, al met al een prettige avond wat betekende dat we de rode lantaarn weer zijn verlaten.

Met nog 6 wedstrijden te gaan waarvan vier tegen directe tegenstanders die ook onderin mee draaien is alles nog mogelijk, blijf erin geloven al moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik dat een paar wedstrijden terug niet meer deed maar ja wie ben ik.

Bij eventuele onwaarheden in dit korte verslag niet bij mij zeuren maar bij jullie trainer van wie ik de summiere info kreeg.   

Opstelling: Mark van Barneveldt, Ronald Arkesteijn, Jay Degens (Roan Dechering), Stef van Velden, Stijn van Wijk, Thijs de Vast, Cor Verboon (Niels Scheffers), Max de Vetten (Thom de Koning),  Jan de Baat (Dennis Terlouw), Bouke Schippers, Sjors Vreugdenhil.