Update 25 juni 2020

Hieronder staan de reeds ingeschreven kampdeelnemers. Indien je er niet bij staat, maar wel had ingeschreven, neem dan nog even contact op met jeugdkampmvv27@gmail.com. Er zijn nog 2 (!) plekjes vrij! Wil je je nog inschrijven, wees dan snel 30 juni sluit de inschrijfperiode. https://docs.google.com/forms/d/1WDA4U2Gqjlsm286qZFNK0cwxEbfYW-tzADD3zn4Nguo/viewform?ts=5daafc55&edit_requested=true

Binnenkort krijgen jullie per brief meer informatie over het programma van het kamp op 29 juli tot en met 31 juli. De betaalinformatie sturen wij per email, wij vragen jullie dus de email in de gaten te houden en het inschrijfbedrag over te maken per bank.

Deelnemers: Issa Al Kumesh, Tygo Baart, Jan Barendse, Mattan en Amoz  Born, Wesley Born, Julian Bos, Dean Bouter, Davy Broos, Finn en Jill de Baat, Justus en Olivia de Bruijn, Sebas de Bruin, Pim, Sam, Pien en Bo de Groot, Steven en Ivan de Haas, Cas de Raad, Guus de Ruiter, Stijn de Wit, Keano Fa, Luciano Fa, Bram Haaring, Jarich Hagman, Dion Ham, Thijmen Huiberts, Nick Jansen, Koen en Gijs Kassels, Mats Kelderman, Dani Klapwijk, Mees en Jip Klop, Silvie Koornneef, Siem Kroes, Arjan en Simon Mosterd, Joris Mosterd, Anthony Petra, Bas Poot, Stef Prins, Kees Rasens, Jessy Rodenrijs, Max Schram, IJsbrand Steijger, Luuk en Tijn Stigter, Sem Stolk, Pepijn Suijker, Bald ’t Hart, Lauren Talbot, Mustafa en Haider Tawil, Boris van Alphen Enthoven, Freek van Bemmel, Bram van Buuren, Jan en Kees van Daalen, David van de Breevaart, Seb van de Worp, Sem van den Akker, Isabeau en Nikki van der Knaap, Marlies van der Marel, Mees van Mil, Seb van der Nagel, Luuk van der Sar, Indy en Beau van Eijk, Ryan van Hemert, Dano van Leeuwen, Senna en Levi van Leeuwen, Nees van Pelt, Sebastiaan van Rhee, Sven van Rijsoort, Pablo van Ruijven, Lars en Ruben van Tilburg, Daan van Uffelen, Mink en Guillaume Verboom, Jort en Stijn Verboon, Oscar Verboon, Benjamin Vermeer, Johan Vermeulen, Mick Voogt, Luuk en Bas Voorham, Sem Warbout, Erik Willems, Kim Wuijster, Metin Yildirim