MVV ’27 en Paul Louter Schilderwerken zijn een verlenging van hun sponsorcontract overeengekomen. Dit betekent dat Paul Louter met zijn schilderbedrijf zich ook de komende vier jaar bronzen vriend van MVV ’27 mag noemen. De nieuwe overeenkomst kwam mede tot stand door het schilderwerk dat Paul in het afgelopen halfjaar verrichtte bij de renovatie van de kleedkamers.

Dat Paul zich de afgelopen tijd zo heeft ingezet voor MVV ’27 is natuurlijk geen toeval. Hij komt uit een echte MVV-familie en was zelf in het verleden ook als speler en als trainer actief voor MVV ’27. Ook nu komt Paul op zaterdagen nog graag op sportpark de Commandeur om de verrichtingen van ons eerste elftal te volgen en natuurlijk voor de gezelligheid. 

Paul Louter Schilderwerken richt zich met name op de particuliere markt voor het binnen- en buitenschilderwerk van woningen, maar ook verenigingen van eigenaren en bedrijven kunnen voor hun schilderwerk bij hem aankloppen. Zoals je op de foto ziet, doet Paul (links) ook graag klussen voor andere MVV-ers, zoals hier bij oer-MVV-er Jan Kapteijn (rechts). Dus mocht jij toevallig nog een mooie schilderklus hebben, die je graag door een professional uit wil laten voeren, neem dan gerust eens contact op met Paul Louter (06-43046742) om de mogelijkheden te bespreken.

MVV ’27 is in ieder geval erg blij met de werkzaamheden die Paul in de afgelopen periode voor de club heeft uitgevoerd en is dan ook blij met de verlenging van het contract.