Na een zeer mooie overwinning op Excelsior M, begonnen we op een mooie zaterdag zonder Gijs.
Maar met Jan als invaller. Helaas viel Jan na een goede start snel uit. Beterschap.

Mvv begon wat slap of voorzichtig aan de wedstrijd. Niet zoals we speelde vorige week.
Voordat we het wisten stonden we 2-0 achter.
Dex met een actie en een schot. 2-1. Maar gelijk daarom de 3e goal achter keeper Mats.
Net voor de rust de aansluitingstreffer, Niek kapte naar binnen en met links zachtjes schieten. 3-2.

Na rust een slimme actie van Mats met een goede voorzet op Amoe die in één keer de gelijkmaker scoorde. 3-3.
Nu golfde het spel op en neer, Kjeld met een sprint en actie, Dex met een pass op Mats die net over schoot. En Merijn die zijn beroemde rushes niet tot een schot kwam.
Helaas 4-3 uit de counter.
Dex schoot uit een intrap heel mooi over de keeper. 4-4.
Helaas kon Niek de laatste kluts en aanval niet tegenhouden en verloren wij met 6-4.