Op deze mooie voetbalzaterdag, mochten de jongens weer aantreden tegen Excelsior JO8-1. En ze hadden nog wat goed te maken, want de laatste keer verloren ze bij Excelsior. Even was onzeker of ze wel met 7 zouden zijn, dus Levi Jansen werd geregeld als invaller.MVV kwam goed uit de startblokken en was direct lekker fel. Na zo’n 10 minuten viel dan ook de eerste goal van Merijn nadat hij zelf de bal onderschepte en op de goal af ging. Met een paar mooie reddingen van Mats bleef MVV bij de les. Excelsior blijft proberen maar komt niet voorbij Dex, die fel verdedigt. Na weer een goede actie van Merijn gaat hij richting de goal en scoort de 2-0! In het tweede kwart komen Kjeld en Levi erin voor Niek en Gijs. MVV heeft veel balbezit, toch krijgt Excelsior een kans maar Mats heeft hem! Vervolgens een hard schot van Excelsior en dus toch 2-1. Levi geeft een mooie pass naar Merijn maar die schiet net naast. MVV blijft fel en wil winnen!Na wat limonade gaat het derde kwart van start. Direct een goede aanval van Excelsior, maar nu is er de goede redding van Levi, die is gaan keepen. Amoe en Dex staan er dit kwart naast. Corner voor MVV, maar helaas net naast. Het blijft een spannende pot en wat strijden de mannen van MVV hard. Merijn komt met een hard schot, in eerste instantie heeft de keeper hem, maar niet klemvast, Merijn let goed op en tikt alsnog de bal over de lijn: HATTRICK! En binnen een minuut de volgende goal, een sliding van Mats en de bal vliegt in de goal. MVV is los, op naar het laatste kwart.Mats en Merijn gaan eruit en Excelsior wil er nog voor gaan en begint goed. Maar MVV blijft koel en houdt de voorsprong. Niek met een mooi schot, maar helaas op de paal. Maar daar is Amoe en die schiet raak, 5-1! En direct nog een keer 6-1! En dan maakt Dex het feest compleet en scoort de 7-1, daarmee is het einde wedstrijd.Wat een geweldige pot van de mannen, iedereen was direct wakker en overklaste daarmee Excelsior. Op naar de volgende wedstrijd bij FullSpeed.