Op dit moment hebben +/- 60 jongens en meiden zich aangemeld voor het Jeugdkamp 2022. Dat vinden we erg leuk, maar er is nog plek genoeg voor meer gezellige kampgangers.

Zie je in de onderstaande lijst een voetbalmaatje staan en wil je ook graag mee? Dat is natuurlijk mogelijk. Graag zelfs! Mocht je, om welke reden dan ook, twijfelen om mee te gaan, dan is het altijd goed om met ons te overleggen. Wellicht weten wij antwoord te geven op vragen en/of onduidelijkheden. Samen maken we er een topweek van.

Zoals gebruikelijk is het weekje Jeugdkamp gepland in de tweede week van de schoolvakantie (zaterdag 16 t/m zaterdag 23 juli 2022).

Meld je hier aan!

De onderstaande kinderen hebben zich aangemeld:
Levi Jansen, Tygo Baart, Jan Barendse, Bas Poot, Haider Tawil, Rijk Zwaan, Siem Kroes, Evy Roest, Lars van Tilburg, Guus de Ruiter, Kees van Daalen, Benjamin Vermeer, Jarich Hagman, Tijmen Warnaar, Benthe Ham, Anne-roos van der Jagt, Justus de Bruijn, Ruben van Tilburg, Koen de Pagter, Stijn de Wit, Oscar Verboon, Mattan Born, Arijan Mosterd, Fenne Roest, Niek van der Sar, Dinand van den Berg, Sebas de Bruin, Luuk van der Sar, Dex Müller, Bald ‘t Hart, Liya Massing, Stef Prins, Mats van der Gaag, Loek Verboon, Sem van den Akker, Olivia de Bruijn, Freek van Bemmel, Ivan de Haas, Bram Haaring, Keano Fa, Dani Klapwijk, Cas de Raad, Luciano Fa, Anouk Broos, Merijn de Bruin, Mink Verboom, Nick Jansen, Khaled Abu Khaled, Kjeld Aten, Erik Willems, Wesley Born, Marlies van der Marel, Vidar de Kok, Lieke de Wit, Hidde Warnaar, Sijmon Mosterd en Sebastiaan Doesborgh.

‘’Al bijna 50 jaren lang wordt het MVV’ 27 Jeugdkamp door een trouwe en vrijwillige groep begeleiders georganiseerd. Voetballende jongens én meisjes uit ons dorp genieten elk jaar van een onvergetelijke en fantastische week in Loon op Zand. Het MVV ’27 Jeugdkamp is een niet meer weg te denken evenement binnen de jeugdafdeling van MVV’ 27. Het kamp wordt georganiseerd voor de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Dus ben je geboren tussen 1 januari 2008 en 31 december 2014, dan mag je mee!

Het weekje Jeugdkamp zal (in groepsverband) doorlopen worden met de nodige sport- en spelactiviteiten. Aan de week wordt een thema verbonden wat als een rode draad door alle spelactiviteiten loopt. Aan het eind van de week wordt de groep die de meeste punten heeft gehaald gekroond tot “Groep van de Week”. Voor de weinigen die dit jaarlijkse evenement nog niet kennen, informeer gerust bij ervaren kampgangers of zoek even contact met de begeleiding. Verslagen en foto’s van de afgelopen kampjaren vindt u terug op de website, Facebook en Instagram van MVV ’27.

Net als de afgelopen jaren, reizen we ook dit weer af naar Loon op Zand waar we verblijven in kampeerboerderij “Land van Kleef”. De boerderij wordt gerund door de gastvrije familie Kuipers en hier kunnen we goed terecht met onze grote groep. We beschikken er een week lang over een prachtig kamphuis en zijn verzekerd van een mooie grasmat, privé bos en een prachtige omgeving met diverse faciliteiten in de directe omgeving.’’

Vriendelijke kampgroet van het kampteam!
Jeroen Arkesteijn (06-39191012)
Bram Scheffers (06-36075274)