De jongens kwamen uitgerust het veld op, want de wedstrijd startte pas om 10.00 uur. De eerste minuten lieten de jongens veel van hun trucjes zien, vooral de hakjes waren populair. Al snel had de tegenpartij daar genoeg van gezien en zette de aanval in, die door keeper Mats dapper werd tegengehouden. Vlak daarna pakte Kjeld knap de bal van de tegenstander af en scoorde de openingstreffer: 1-0. Direct erna maakte Amoe de 2-0. Dat schudde de tegenstander wakker er deze kwam fel terug met een kogel die niet te houden was: 2-1. En daarmee gingen we de eerste korte pauze in.

In het tweede kwart werd er hard gewerkt door beide ploegen. Een spannend schot van Velo die net mis was, er werd goed verdedigd door onze achterhoede aangevoerd door Gijs. Merijn wist een aantal keer mooi naar voren te komen, maar kreeg teveel tegenstand voor het goal om hem af te kunnen maken. Helaas konden de jongens niet voorkomen dat het door een cornerbal 2-2 werd. Maar snel erna kwam Amoe weer aan de bal. Hij zette goed door en maakte na een spannend duel de 3-2 en daarna werd het een beetje chaos in het positiespel van MVV, waardoor snel de 3-3 en 3-4 werden gemaakt. Vlak voor rust had MVV nog een mooie kans voor de gelijkmaker, maar helaas.

In de tweede helft ging Amoe keepen. MVV was scherp en Kjeld, Niek en Dex hadden mooie kansen. Uiteindelijk wist Merijn de gelijkmaker te maken met de bal in zijkant net: 4-4. En daarna maakte Dex de 5-4 door met een mooie boog de bal vanaf de middenlijn in het net te leggen. Merijn scoorde vlak voor de korte rust nog de 6-4.

In het laatste kwart lieten de jongens zien dat ze ook goed kunnen overspelen, leuk om te zien. Er waren mooie kansen voor Niek rechtsvoor. Mats maakte de 7-4, Merijn de 8-4 en daarna vlak voor het fluitsignaal wist Mats nog de 9-4 te maken.