Op deze prachtige nazomerdag kwamen de mannen van JO 09-1 met een goed humeur naar de club om een wedstrijd te spelen tegen de Vlaardingse VFC JO 09-3.
Ook de twaalfde man vond het geen enkel probleem te genieten van een mooie pot voetbal.

Met het zonnetje in de rug kwamen ze meteen goed in actie en binnen no-time scoort Merlijn vanuit een corner. Vrij vlot daarna scoort ook Amoz vanuit een corner. Het leek er even op dat Goitom in het doel kon gaan duimendraaien, maar hij moest toch een aantal malen aan de bak, wat hij vol overgave deed. In het eerste kwart wordt nog 1 keer gescoord door Amoz.
Daarna zien we vooral Nees en Daan heerlijk voetballen, waarbij Nees 3 keer tot scoren komt. We zien de jongens goed overspelen met elkaar. Ze worden echt een team. Ze gaan de rust in met een 6-0 voorsprong.

Na de rust wordt er meteen druk gezet en Tijn is er als de kippen bij om te scoren. Amoz heeft de handschoenen aangetrokken en laat een paar goede reddingen zien.
Na een overtreding op Merlijn krijgt hij een vrije trap op redelijk afstand en die benut hij uitstekend! 8-0, ook scoort hij daarna vanuit een corner. De Vlaardingers komen vervolgens op 9-1 na een vrije trap tegen, maar de Maaslanders verblikten of verbloosden niet.
In het laatste kwart wordt er flink doorgevoetbald. Al snel scoort Nees de 10-1. Vervolgens zien we de onverschrokken Guido van ongeveer de middellijn de bal in het goal schieten. Daarna krijgt Goitom de bal nog een keer achterin het net. Nees scoort de 13-1 en als hekkensluiter krijgt Daan nog de kans te scoren.

Eindstand 14-1.