Het principe van de Rabobank ClubSupport is niet anders dan van de voormalige Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Westland laat hierbij verenigingen en stichtingen meedelen in hun winst. In 2019 stellen zij hiervoor een bedrag van € 200.000 beschikbaar. De leden van de Rabobank mogen dit bedrag, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. En uiteraard doet MVV ’27 dit jaar weer graag mee.

Bestedingsdoel
Zoals bekend gaat MVV ’27 Komende winterperiode de kleedkamers renoveren. Het uitgangspunt is een gebruiksvriendelijke, duurzame en voor een ieder toegankelijke kleedkamervoorziening. Als we de bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne 2018 (€ 1.753,47) kunnen evenaren of zelfs overtreffen, betekent dit een zeer mooie bijdrage voor dit doel.

De stemprocedure
Ben je lid van de Rabobank? Dan ontvang je in de week van 24 september een persoonlijke stemcode in huis. Met deze stemcode kun je van 27 september tot en met 6 oktober 2019 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club.

Dus ben jij lid van de Rabobank? Neem dan komende weken even de moeite om je stem(men) uit te brengen op MVV ’27! Alvast bedankt!