Het gezelligste team van MVV’27 is op zoek naar nieuwe toppers! Ons G-team speelt al meerdere jaren de sterren van de hemel, maar kan wel één of twee nieuwe aanwinsten gebruiken.

Ben of ken jij de aanwinst die wij zoeken? Dan kun je reageren op dit bericht of op de club aanspreken: Jaqueline van den Berg, Ronald Moerman of Maarten Geltink.

Je kunt dan meteen meetrainen met het G-team en zelfs wedstrijden spelen, tenzij je nu nog bij een andere vereniging voetbalt. Dan kun je pas na de zomer meedoen bij het G-team van MVV ’27. Maar meetrainen kan altijd!

De begeleiding van het G-team is trouwens ook op zoek naar extra mensen. Zo kan het G-team een keeperstrainer en een begeleider tijdens de wedstrijden gebruiken. Voel jij je geroepen? Spreek dan ook hiervoor Jaqueline van den Berg, Ronald Moerman of Maarten Geltink aan.