Misschien heb ik het in een vorig verslag al eerder gezegd maar je mag altijd een overtreffende trap gebruiken en dat doe ik dus nu ook, dit was veruit de slechtste pot voetbal van heel het seizoen en dat tegen een tegenstander waar we in de uit wedstrijd overtuigend een 4 – 0 winst boekte.

We waren in de eerste helft de iets betere ploeg maar dat nam niet weg dat we het lastig hadden tegen de bonkige spits van Heinenoord die elke keer het fysieke geweld niet uit de weg ging, na een slappe eerste 30 minuten kropen we door het oog van de naald want de nummer 7 kon gelukkig niet profiteren van een foutje in onze achterhoede, de laatste 15 minuten brachten toch enig spektakel want zonder goed te voetballen was het ineens 1 – 0 door Dik die een voorzet van Brady om wist te zetten in een doelpunt, even later werd het zelfs 2 – 0 nul en nu was het Brady die alleen op de keeper kon afgaan en met op de achtergrond het gebrul van Jim wist die de bal achter de keeper te krijgen, en zo gingen we rusten met een voorsprong na een matige eerste helft.

MVV '27 2 - Heinenoord 2_010

De tweede helft was van onze kant nog slechter want we kwamen er niet meer aan te pas, onze tegenstander kreeg in de gaten dat er wat te halen was en gelukkig was Jari in zeer goede doen anders was het nog slechter afgelopen dan de uiteindelijke eindstand, maar in de 74e minuut moest die toch zijn meerdere erkennen in de ingevallen nummer 9 die na zwak ingrijpen van onze kant de bal mooi over hem heen lobde ( blij dat die nummer 9 niet heel de wedstrijd mee deed ) even later na een makkelijk gegeven vrije trap werd het 2 – 2 en het moet worden gezegd deze zat er heel mooi in hij ging snoeihard onhoudbaar voor Jari de rechter bovenhoek in.

MVV '27 2 - Heinenoord 2_016

Wat op viel was dat de scheids zeker de tweede helft behoorlijk in het voordeel floot van onze tegenstander maar mannen daar lag het niet aan deze middag we hebben het aan ons zelf te wijten, aan de ander kant elke week knallen dat is in deze afdeling een utopie, aankomende week op bezoek bij de koploper, ik ben er niet bij vanwege werken maar doe je best en heel veel succes.

Opstelling: Jari Boon, Stephan Suijker, Ronald Arkesteijn, Mike v Uffelen, Brett Rijnsburger (Bram Scheffers) Jens de Graaf, Dik Groenewegen (Yennink Berrevoets) Joris Sonneveld (Merijn Bouwhuis) Arien Oprel (Rick Zwaard) Haysam Abedelaziz (Max de Vetten) Brady Stralendorff.