Voor vandaag gold, niet mooi maar wel 3 punten. Dit omschrijft de wedstrijd wel voor JO15-1. Victoria kennen we nog van een oefenwedstrijd halverwege dit jaar welke we eenvoudig wonnen, deze wedstrijd was wel even wat anders. Het was duidelijk dat Victoria 4 nieuwe spelers had die individueel absoluut van goede klasse waren. Dit zagen we terug in de wedstrijd waarin MVV door een doelpunt van Joey nog op 1-0 voorsprong kwamen maar erna volledig onder druk werd gezet. Helaas was dit niet het ergste want halverwege de eerste helft  in een duel met zijn directe tegenstander kwam Joey verkeerd terecht en moest hij het veld uit en naar het ziekenhuis. Hier bleek dat hij zijn pols heeft gebroken! We zullen Joey, die 13 doelpunten heeft gescoord, ongelofelijk missen. Over de rest van de wedstrijd wil ik dan ook verder even kort zijn. Met af en toe “vrouw en kinderen eerst” hebben we de 1-0 voorsprong vast gehouden en dus 3 punten meegenomen naar Maasland. Wij willen uiteraard met het gehele team Joey heel veel sterkte wensen met zijn herstel en hem uiteraard missen zowel op het veld als er buiten!