JO15-1 moet het voorlopig zonder zijn topscorer Joey van Hemert doen. De aanvaller viel afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tussen MVV ’27 en Victoria ’07 al na 10 minuten geblesseerd uit.

Joey speelde met zijn team tegen Victoria ’07. Eerder dit jaar werd het in de voorbereiding nog 7-1 voor MVV ’27. De Vlaardingers waren dus uit op revanche. Joey dacht daar anders over, want na een paar minuten had hij de 1-0 er al in liggen. Extra leuk was dat hij ook nog eens tegen een klasgenootje speelde.

Helaas ging het na 10 minuten mis. Hij kwam ten val na een duel met zijn tegenstander. Bij het neerkomen besefte hij al snel dat er iets niet goed was. Na even in de dug-out te hebben gezeten leek het verstandiger om even naar de dokter te gaan. Deze verwees hem direct door naar het ziekenhuis. Daar werd een breuk in de pols geconstateerd.

De komende 4 weken zit de topscorer in het gips en zal hij vanaf de kant moeten toekijken. Wij wensen Joey een voorspoedig herstel toe en hopen hem snel weer in het veld te zien!