Zaterdag 28 oktober moest JO15-1 als koploper thuis aantreden tegen Schipluiden JO15-1 welke onderaan de ranglijst staat. Maar zoals vooraf in de kleedkamer was vertelt, onderschat geen enkele tegenstander. Als koploper ben je voor iedereen een extra motivatie om een stap harder te lopen dus zaak om direct vanaf het begin er als team te staan. En wat is het dan elke keer weer geweldig om te zien dat wij als team elke week met elkaar strijden, zo ook tegen Schipluiden. Technisch gezien was Schipluiden zeker niet minder maar doordat MVV’27 vanaf het begin collectief de tegenstander onder druk zette en bij balverlies we met elkaar de bal konden veroveren was het Jesper die de score kon openen, 1-0. Niet lang erna werd Joey in het strafschopgebied onderuit gehaald en Samuel eiste, zoals een echte spits dat doet, vol overtuiging de strafschop op en met dezelfde overtuiging maakte hij vanaf 11 meter de 2-0. Even later was het, wie anders dan Joey, die de 3-0 scoorde en dit betekende gelijk de ruststand. In de kleedkamer werd duidelijk aangegeven dat we ook de 2e helft wilde winnen en dat we scherp moesten blijven en dat deden we. Kort in de 2e helft was het onze spits Samuel die vanaf afstand prachtig de 4-0 maakte. De 5-0 werd door Jesper gemaakt via een schitterende halfvolley van afstand waar de keeper alleen maar naar kon kijken. Uiteindelijk bepaalde Schipluiden de eindstand op 5-1 waardoor MVV’27 JO15-1 met een mooie overwinning het veld afstapte. Collectief was het wederom erg goed, inzet en strijd werden geleverd en dit resulteert nu in 1 gelijk spel en 4 overwinningen in de competitie waardoor we koploper blijven in de 1e klasse. De invallers Nick, Luuk en Wesley wederom bedankt voor het invallen! Komende zaterdag naar Hellevoetsluis en met dezelfde inzet en strijd gaan we er weer een mooie pot van maken.