Gerrie de Koning maakt binnenkort samen met een andere voetballiefhebber een voetbalreis naar Leverkusen. Zij is de winnaar van de door Voetbaldroom aangeboden hoofdprijs van de MVV-jubileumquiz. 

De jubileumquiz was onderdeel van de MVV-jubileumkrant die in september in heel Midden-Delfland en Maassluis is verspreid. Gerrie beantwoordde net als 26 andere quizdeelnemers alle negen vragen foutloos. Na loting behoorde Gerrie vervolgens tot de drie genomineerden die zaterdag kans maakten op de hoofdprijs. Voorzitter Pieter van Rijs viste het balletje met Gerries naam uit de bak met de drie finalisten.

Dat betekent dat Gerrie samen met een andere voetballiefhebber binnenkort naar Leverkusen afreist. Ze bezoeken daar een wedstrijd van Bayer Leverkusen en overnachten in een hotel in de Duitse stad. Deze voetbalreis krijgt Gerrie aangeboden door Voetbaldroom, dat vele voetbalreizen naar de meest aansprekende competities aanbiedt.

We wensen Gerrie alvast een onvergetelijke trip toe en danken Voetbaldroom voor het aanbieden van deze fraaie prijs!