Manuela de Vos is komend seizoen de nieuwe kantinebeheerder van MVV ’27. MVV ’27 is erg blij dat zij deze taak op haar wil nemen. Als vereniging kunnen we daar ongelooflijk trots en blij mee zijn! Zij is voor de meeste leden al jaren een bekend gezicht in onze kantine. Voor degenen die haar nog niet kennen, zullen we haar uiteraard in de komende tijd ook nog nader aan jullie voorstellen.

We hebben naast Manuela en de trouwe vrijwilligers die ook komend seizoen weer veel achter de bar zullen staan nog een aantal toppers nodig! We zoeken nog naar vrijwilligers die op zaterdagmiddagen/begin van de avond (ongeveer 12:00 – 19:00 uur) onze keuken draaiende willen houden.

We willen graag gaan werken in duo’s die, bijvoorbeeld één keer in de zes weken, een dienst draaien in de keuken. Ben jij graag aan het werk in de keuken? Vind jij het gaaf om eten te bereiden voor anderen? Ben jij die topper die MVV ’27 hier enorm bij wil helpen? En misschien heb je al een maatje met wie je dit graag wil oppakken! Meld je dan snel bij Manuela (horeca@mvv27.nl), want dan zijn wij op zoek naar jou/jullie!