Op dit moment ‘genieten’ we allemaal even van de zomerstop, maar straks na de zomer gaan we weer heerlijk voetballen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en daarom informeert MVV ’27 alle jeugdleden graag over het komende seizoen.

In de afgelopen maanden hebben we veel overleg gehad wat betreft de indeling voor het komende seizoen. Onderdeel daarvan is het vragen van meningen van de trainers waaronder een speler het afgelopen seizoen heeft gespeeld. Dit is individueel gedaan en met meerdere trainers tegelijk. (jeugd O8 t/m O19). Aan de hand van een aantal criteria (o.a. spelinzicht, inzet, balcontrole en motoriek) worden spelers beoordeeld. Uiteindelijk komt hier een teamindeling uit waarbij MVV ’27 – voor zowel prestatieve als ook recreatieve teams – iedereen op de plek probeert in te delen waar hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. In de winterstop zal er opnieuw een beoordeling plaatsvinden en kunnen er in enkele gevallen verschuivingen plaatsvinden. De huidige teamindeling is hier te vinden of door het bestand onderaan dit bericht te openen.

Start seizoen 2022-2023

De elftallen JO17-1 en JO19-1 starten met trainen op zaterdag 6 augustus. JO13-1, JO15-1 starten in de week van 13 augustus met trainen. De overige jeugdteams zullen een week later (in de week van 22 augustus) starten met trainen. Op 27 augustus staan er al veel oefenwedstrijden gepland voor onze jeugdteams bij MSV’71 in Maassluis. De competitie- of bekerwedstrijden zullen op zaterdag 3 september starten.

De teams worden door hun nieuwe trainer/leider verder ingelicht over de precieze datum en tijdstip waarop de eerste training staat gepland. De trainers zullen een teamapp (Whatsapp) openen en via dat medium eenieder op de hoogte houden. Het trainingsschema zal op een later moment worden gepubliceerd op de site van MVV ’27 en in de verschillende Whatsapp-groepen.

Trainers / leiders seizoen 2022-2023

Alle teams zijn ook volgend seizoen voorzien van enthousiaste trainers. Hier zijn wij als club heel trots op. Ook zijn voor bijna alle teams leiders gevonden die het team op zaterdag naar de overwinning zullen proberen te coachen. Voor MO17-1 zoeken wij nog een fanatieke leider, wie o wie meldt zich aan? In het overzicht van de indelingen kunt u de trainers en leiders per elftal vinden.

Wij zijn onwijs trots dat we zoveel enthousiaste trainers en leiders hebben gevonden. Geweldig dat wij zulke fantastische vrijwilligers hebben binnen MVV ’27. Samen zijn wij MVV ’27! Iedere trainer / leider krijgt uiteraard ondersteuning vanuit de vereniging.

Om informatie te vinden over de officiële wedstrijden die de teams spelen en op de hoogte te blijven van de competitiestanden en -uitslagen is het handig om de Voetbal.nl app te downloaden van de KNVB. Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe en hopen wij iedereen in augustus weer gezond en uitgerust terug te zien op het complex van MVV’27!

Heeft u vragen of opmerkingen, mail dan naar jeugd@mvv27.nl.

Jeugdcommissie M.V.V.’27

Teamindeling seizoen 2022-2023