Zaterdag stond Zwaluwen JO8-1 op het programma. Helaas zonder Gijs en Aminadab die afwezige waren. Gelukkig kon Tijn van JO9-2 het team compleet maken. In het eerste kwart waren de 2 teams aan elkaar gewaagd. MVV deelde de eerste speldenprikken uit met schoten van Dex en Merijn.   Niek die een paar keer goed doorkwam op rechts maar zijn voorzetten werden goed door de keeper van Zwaluwen onderschept.

Maar ook Zwaluwen kreeg kansen maar Tijn kon een keer een schot goed op tijd blokken en Mats kon met een goede redding een goal voorkomen.

In het tweede kwart ging het nog steeds gelijk op maar merkte je dat sommige jongens steeds meer onder de indruk raakten van het sterke fysieke spel van de tegenstander. Maar Merijn en Tijn stonden goed hun mannetje achterin. Na een goed schot van Kjeld die door de keeper goed werd gepakt en na een goed schot van Niek die in het zijnet ging was het toch Zwaluwen die de score opende en kort daarna ook de 0-2 maakte.  Ondanks de achterstand bleven de jongens knokken en was Kjeld dichtbij de 1-2 maar zijn schot van dichtbij  belandde helaas op de lat.

Na de limonade was het gelijk na de aftrap Dex die de 1-2 binnen. Hij passeerde 2 man en schoot hard hoog in de hoek.

Helaas had Zwaluwen snel zijn antwoord klaar en zorgde kort na de 1-2 alweer voor de 1-3 en 1-4.

Ondanks kansen van Mats die net  miste en Kjeld die de paal raakte eindigde de derde kwart met een 1-4 achterstand.

De koppies gingen niet hangen in het vierde kwart. Na een goede actie van Merijn aan de zijkant schoot hij snoeihard op de paal.

Niek zorgde in de goal ervoor met een goede redding dat Zwaluwen niet verder uitliep. De 2-4 was een goede goal, Kjeld speelde de bal op Dex die aan de zijkant een voorzet gaf op Mats die de de bal hard in de goal schoot. Een goal uit het boekje. Zwaluwen zorgde er in de laatste minuut voor dat de eindstand uiteindelijk 2-5 werd.