Na meerdere leuke oefenwedstrijden konden we eindelijk weer eens spelen tegen een echte tegenstander.En ook het publiek was weer welkom. We hadden er super veel zin in.Met Amoe in de goal begonnen we aan deze winderige wedstrijd.Het was een gelijk opgaand 1e kwart, Zestienhoven speelde iets beter over maar leverde heel veel strijd.Via een goede opbouw Amoe naar Dex,  die strak inspeelde op Mats kregen wij een corner. Hieruit scoorde Kjeld de 1-0.Hierna kreeg Zestienhoven een aantal kansen en scoorde ook uit een corner. 1-1.Het 2e kwart kwam Merijn erin en scoorde direct heel rustig de 2-1.Zestienhoven wist nu goed met de meewind om te gaan en kreeg een aantal kansen en maakte een aantal mooie doelpunten.2-5 met de rust.Mats in de goal voor de tweede helft.We speelde allemaal goed en wisten de aanvallen goed te onderscheppen. Het was wel moeilijk om de bal tegenwind goed af te spelen.Merijn maakte nog goal voordat Zestienhoven er een aantal scoorde. 3-9.Via een aantal goede acties kreeg Niek twee kansen om te scoren maar helaas net niet.Het laatste kwart hebben we laten zien het niet op te geven. Goede aanvallen van de linkerkant waaruit we een corner forceerde.Gijs kreeg de kans om uit te halen, geblokkeerd maar in de rebound scoorde Gijs met een afstandsschot de einduitslag binnen. 4-10.Goed gespeeld.