In plaats van op zaterdag moest JO15-1 op woensdagavond 15 november aantreden tegen het altijd lastige Brielle. Doordat we in de week ervoor puntverlies hadden geleden en we zeer matig hadden gespeeld, was dit een wedstrijd welke we weer zoals vanouds moesten aanpakken. Maar ook deze wedstrijd bleek dat we veel moeite hadden met de tegenstander, we waren niet scherp en de tegenstander was dit des te meer, waardoor het erg lastig ging worden. In de 6e minuut kwamen we nog wel op voorsprong door Joey en tot die tijd speelde we aardig voetbal en waren we fel. Helaas vanaf het doelpunt zwakte we enorm af en begon Brielle de felheid te tonen welke MVV juist zo kenmerkte. Brielle, tot op heden zeker de beste ploeg die we zijn tegengekomen, kon vrijuit combineren en met hun felheid en snelheid kwamen ze in de 13e minuut langszij en stond het 1-1. De gehele eerste helft kregen we geen enkele grip meer op de tegenstander en in de 23e minuut werd het dan ook 1-2, wat ook de ruststand was. De tweede helft moesten we ons terug knokken en zorgen dat we weer aan ons spel toekwamen en onze inzet en felheid. Ook het begin van de tweede helft kwamen we gelijk onder druk en liet Brielle zien dat ze erg goed konden voetballen. Tot erg grote kansen kwam het gelukkig niet omdat we wel weer een stapje extra begonnen te zetten. Met onze snelle buitenspelers weten we altijd dat we kansen krijgen, zelfs als we onder grote druk staan. Door te blijven vechten en te knokken met elkaar werd het in de 54e minuut gelijk door wederom Joey. Dit was voor Brielle het sein om te proberen een stap erbij te zetten maar tevens voor MVV om dit ook te doen. Brielle kreeg geen echte kansen meer en de beloning voor MVV voor het terug knokken in de wedstrijd kwam in de laatste minuut toen Joey zijn 3e doelpunt van de avond kon maken waardoor we met 3-2 van het veld afstapte tegen absoluut de best voetballende tegenstander van dit seizoen. Complimenten voor het terug knokken en het geloof om toch te winnen. Laten we de tweede helft meenemen naar Victoria as zaterdag en daar weer laten zien waarom wij terecht in de top van de eerste klasse staan.