Zaterdag moesten de mannen van JO15-1 richting Hellevoetsluis om de koppositie te verdedigen. Vooraf was het lastig in te schatten wat we konden verwachten aangezien Hellevoetsluis zeer wisselvallige resultaten hadden. Maar zoals bij elke wedstrijd werd er vooraf besproken dat we weer als team ervoor gaan knokken. Inmiddels zien we dat elke wedstrijd weer dat dit geweldig wordt gedaan vanaf de 1e minuut. Ook deze wedstrijd zette de mannen van MVV’27 de tegenstander direct onder druk en gaven ze geen enkele meter ruimte om te voetballen. Hierdoor zagen we direct dat de tegenstander niet in hun spel kwam en dat het een kwestie van tijd was dat er een doelpunt zou vallen. In de 8e minuut was het al raak door Joey op een assist van Jesper en was de 1-0 voor MVV al een feit. De gehele 1e helft kwam Hellevoetsluis niet aan voetballen toe en was het geheel aan MVV te wijten dat het bij de rust “maar” 1-0 stond en we ons zelf niet beloonde voor het goede spel. De missie voor de 2e helft was om het zelfde spel te blijven hanteren maar ons zelf te belonen! Dit gebeurde uiteindelijk in de 57e minuut door wederom een doelpunt van Joey. Ondanks dat hij in eerste instantie werd afgestopt bleef hij doorvechten waardoor uiteindelijk hij de 2-0 kon maken. Dit doorvechten is dan ook typerend voor hoe JO15-1 zich dit seizoen manifesteert. Uiteindelijk was het Samuel die in de 60e minuut op aangeven van Joey de 3-0 kon maken voor MVV waarmee de wedstrijd was gespeelt. Ook de 2e helft kregen we nog een aantal 100% kansen die we helaas niet benutte. Maar wederom complimenten voor de teamprestatie met het grootste compliment welke van de tegenstander kwam die zei: Het leek wel alsof jullie met 22 man speelde! Tim en Martijn, enorm bedankt voor het invallen en uiteraard ook speciale dank aan Arno van Nierop die vandaag speciaal is meegekomen om in te vallen als vlagger! Top!