Met ingang van het nieuwe seizoen (2024/2025) is MVV ’27 uit Maasland op zoek naar
een nieuwe ambitieuze (aankomende) Hoofd Jeugdopleiding.
MVV ’27 is een echte dorpsclub, waar spelplezier voorop staat. Tegelijkertijd willen wij werken aan de toekomst en ons structureel kunnen meten met de betere  amateurverenigingen in onze regio. Onze jeugd is enthousiast en leergierig, wij beschikken op dit moment over 26 jeugdteams verdeeld over jongens en
meiden. Grote groei in zowel aantallen, als niveau zien wij bij onze meisjes. Onze mini’s (een club van meer dan 40 jongens en meiden) willen dolgraag het voetbalspelletje leren. Net als onze jeugd zijn onze jeugdtrainers zeer leergierig, een steeds groter aantal is reeds in het bezit van trainersdiploma’s. Onze jeugdcommissie, bestaande uit een organisatorisch en technische tak, bewaakt ons jeugdbeleid en stuurt bij waar nodig. Het complex van MVV ’27 is prachtig gelegen tussen de weilanden in een groen gebied, met uitstekende grasvelden en kunstgrasvelden. Onze voorzieningen zijn up to date. Voor het verder verbeteren van ons jeugdbeleid zijn wij op zoek naar een (aankomend) Hoofd Jeugdopleiding, een ambitieus persoon die het jeugdbeleid vanaf de jongste jeugd met veel enthousiasme verder wil ontwikkelen en een stevige structuur brengt in onze opleiding.
Lees de volledige vacature in bijgevoegde pdf. Ben je geïnteresseerd, of ken je iemand die past bij deze functie, neem dan contact op met Rick van der Meijs (jeugdvoorzitter@mvv27.nl) of Tom Visser (tc@mvv27.nl)