Jim van der Jagt heeft het diploma UEFA B aan zijn cv toegevoegd. Dit betekent onder andere dat Jim bevoegd is om eerste elftallen tot en met de tweede klasse te trainen. Goed nieuws voor hem en voor MVV ’27.

Als trainer van Lyra 2 behaalde Jim vorig seizoen nog de titel in de tweede klasse. Maar daarnaast zet hij zich ook nog in voor onze club. Met het trainen van JO8-2 en komend seizoen MO15-1, het team van zijn dochter.

Jim’s eerdere ervaring, opgedaan als assistent van Peet Broekman en Stanley Klop bij de selectie van MVV ’27, geeft hem een uniek inzicht en ervaring die van onschatbare waarde is. Met zijn nieuwe kwalificatie als UEFA B gecertificeerd coach, kijken we binnen MVV ’27 met veel enthousiasme uit naar hoe we kunnen profiteren van zijn uitgebreide kennis en expertise. Dit is niet alleen een geweldige stap voorwaarts voor Jim persoonlijk, maar ook een stimulans voor de kwaliteit van het voetbal binnen onze club. We feliciteren Jim met deze prestatie en hopen snel (nog meer) van zijn opgedane kennis te kunnen profiteren.