Zaterdag 8 juni a.s. op de familiedag en de ‘echte’ seizoensafsluiting worden traditiegetrouw de prijzen uitgereikt aan het team, speler, speelster, scheidsrechter, recreant en trainer van het jaar. Al was het weer lastig deze keuzes te maken (door de vele successen) publiceren we in dit artikel vol trots de genomineerden van dit seizoen! Stemmen kan via dit formulier Let op! stemmen is vanaf nu mogelijk tot en met zondag 2 juni. LET OP! de stemmen zijn op naam, dubbele inzendingen worden verwijderd. De prijsuitreiking vindt plaats na de finale van het sixtiestoernooi (ongeveer 17:00uur).

De genomineerden per categorie:

Team van het jaar:

MVV ‘27 9:
Het 9e is een echt vriendenteam dat inmiddels alweer jaren met elkaar samenspeelt. Aan het begin van dit seizoen zijn er enkele spelers uit JO19-1 aan dit superteam toegevoegd. Dit is een goede aanvulling gebleken, want dit seizoen is voor hen fantastisch verlopen. Ze worden (zeer waarschijnlijk) binnenkort kampioen in de 7e klasse. Fantastisch gedaan!

MVV ‘27 VR1:
Hoe knap is het als je de halve finale van de KNVB-beker haalt? Helaas werd er uit (onder een geweldige ambiance) bij Quick Boys verloren. Maar VR1 is door strijdvaardig te zijn, met veel doorzettingsvermogen en door een enorme teamspirit kampioen geworden in de 4e klasse! Dit hebben zij onder de bezielende leiding van Joost en Ronald maar mooi geflikt, Chapeau!
MVV’27 JO13-2:

Na het wennen op het grote veld de eerste helft van dit seizoen is de motor gaan draaien van de mannen van Stef, Sergio en Marciano. De tweede seizoenshelft waren ze niet meer te stoppen en sleepten maar liefst twee prijzen in de wacht: het Westlands Kampioenschap en als klap op de vuurpijl het kampioenschap in de competitie!

MVV ‘27 JO13-3:.
De mannen van Marlo, Mark en Randy schreven eerder dit seizoen al de ‘Battle of Maasland’ op hun naam onder toeziend oog van een enorme oranje supportersschare. Wat een geweldig leuke actie! Het team kreeg een boost en schreef daarna de ene na de andere overwinning op hun naam in de competitie. Dit heeft geleid tot het kampioenschap in de 5e klasse, een geweldig resultaat voor dit team!Scheidsrechter van het jaar:

Pieter van Rijs:  Pieter is begonnen bij MVV in de F-jeugd (tegenwoordig de JO8 en JO9) en is selectiespeler van MVV 1 geweest. Daarnaast heeft hij zich jarenlang ingezet voor ‘ons’ jeugdkamp en is hij 6 jaar lang onze voorzitter geweest. Met al de opgedane ervaringen (als leider op en buiten het veld) zet hij zich al jaren in voor onze club als scheidsrechter. In het seizoen 2013/2014 heeft Pieter de cursus veldscheidsrechter behaald en fluit hij regelmatig zijn wedstrijden. Hij heeft hier erg veel plezier in.

Jan Poot
:
Jan heeft de scheidsrechterscursus in het seizoen 2010/2011 gevolgd. Jan heeft zelf ook gevoetbald op best een hoog niveau, dus weet goed hoe het spelletje gespeeld moet worden. Jan fluit meestal zijn wedstrijden na 14:00 uur ’s middags. Jan is een van de vaste krachten waar MVV op kan bouwen. In de wintertijd is Jan echter bezig met een andere bezigheid, namelijk het verkopen van echte kerstbomen.

Jessy Zwaard
:
Jessy is op jonge leeftijd begonnen met voetballen en heeft de gehele jeugd bijna altijd in alle selectie-elftallen gespeeld. In het seizoen 2023/2024 heeft hij de opleiding scheidsrechter veld en de vervolgopleiding met succes afgerond. Vanaf dit jaar fluit Jessy wedstrijden voor de KNVB en wil hij verder komen dan zijn vader (Hans Zwaard).

Speler van het jaar:

Jesper Baak:
Jesper speelde dit seizoen, als 2e-jaars-senior met 26 wedstrijden (1 doelpunt) bijna alle wedstrijden. Hij heeft een enorme stap gemaakt en is veel wedstrijden belangrijk geweest met zijn werklust en loopvermogen. Jesper is een voorbeeld voor de jonge spelers die aansluiten bij de selectie.

Huib van Barneveld
:
Huib speelde dit seizoen 23 wedstrijden waarin hij 12 keer scoorde. Mede door zijn doelpunten is hij erg belangrijk geweest voor het team en is hij duidelijk van meerwaarde gebleken na zijn terugkomst van RVVH.

Dennis Louter:
Dennis speelde dit seizoen 26 wedstrijden waarin hij 10 keer scoorde. Dat Dennis goed kan voetballen wisten we al, maar hij heeft dit seizoen vooral stappen gemaakt om steeds meer één van de positieve leiders van het eerste team te zijn.

Speelster van het jaar:


Keashia Udenhout
:
Wie kent haar niet als politieagente uit bureau Rotterdam. Elke tegenstander vraagt handtekeningen en een foto na de wedstrijd. Toch zal ze altijd blijven wie ze is; kalm, zichzelf en het belangrijkste: de aanvoerster van Vrouwen 1, de drager en verbinder van het team zowel binnen als buiten het veld. Een echte leider, daar wil ieder team er één van hebben.

Britt Verboon
:
Britt is de spil van Vrouwen 4, ze heeft afgelopen seizoen veel progressie gemaakt doordat ze buiten haar verdedigende kwaliteiten steeds vaker het middenveld op dribbelt. Daarnaast is zij door haar organisatorisch talent (ook buiten het veld) onmisbaar voor haar team.Celine Firet:
De aanvoerster van Vrouwen 2 heeft haar plekje centraal achterin dit seizoen supergoed ingevuld. Met haar aanvalsdrang moesten de tegenstanders weleens achter de oren krabben. Want hoe kon het toch dat MVV regelmatig met een vrouw meer op het middenveld liep? Celine draaide een uitstekend seizoen.

Trainer/trainster van het jaar:

 

Naomi Mateovics:
Naomi heeft de afgelopen jaren met ziel en zaligheid de MO13 tot en met MO15 een team meiden onder haar hoede genomen. Met de eigen jarenlange voetbalervaring was ze een boegbeeld voor deze meiden, geweldig! Helaas stopt ze na dit seizoen, maar als club zijn we haar ontzettend dankbaar niet alleen voor het feit dat ze haar voetbalkennis aan de meisjes heeft doorgegeven, maar zeker ook voor alle leuke teamactiviteiten die zij heeft georganiseerd de afgelopen jaren!

Sergio Dries
:
Sergio is de ‘kampioenenmaker’ van de JO13-2, samen met zijn trainersmaten Marciano Korn en Stef Mosterd. Dit seizoen voor het eerst als trainer begonnen en dan meteen erg knap gedaan hoe er een team is gesmeed met deze jongens. Hopelijk kunnen we als club nog jaren genieten van zijn tomeloze inzet voor onze jeugd!

Ronald van Mil
:
Ronald is al jarenlang trainer bij MVV ‘27 en heeft dit jaar – samen met mede trainers Stan Mosterd en Martin van Berkel – het team JO12-1 en de resultaten omhoog gestuwd naar het summum, het kampioenschap!

Recreant van het jaar:

Chris Looye
:
Chris is een all-round trainer van jongens en meiden elftallen. Hij geeft de hele week leuke gevarieerde trainingen en zorgt er ook nog voor dat het 6e elftal lekker draait. Een topper!

Patrick Krijger:
Patrick is een buitengewone linksback van het 7e elftal. Vocaal sterk en een dodelijk rechterbeen, zowel in defensief als offensief opzicht. Daarnaast probeert hij zijn ervaring en kwaliteiten over te brengen op jeugd. Dit door het geven van trainingen en als een Hans Kraaij Jr. op de zaterdag als leider langs de lijn. Tot slot, niet onbelangrijk, spekt hij de clubkas op zaterdag middels het eten van broodjes Poolse biefstuk en het drinken van enkele glazen bier!

Jessy Zwaard:
Naast het feit dat Jessy een van onze topscheidsrechters is (zoals valt te lezen bij de nominaties voor scheidsrechter van het jaar) doet Jessy nog meer voor onze club. Zo is hij één van de trainers van de JO19-1, hij draagt daarmee zijn opgedane kennis graag over op de volgende generatie (selectie)spelers en draait hij regelmatig bardiensten op de donderdagavond. Tot slot is hij nog altijd nauw betrokken bij zijn ‘oude ploeg’ het 6e waar hij helaas noodgedwongen moest stoppen met zijn actieve voetbalcarrière in verband met een blessure.