De laatste doelpunten zijn gescoord, en zodoende is het uitkijken naar één van de meest fantastische dagen van het jaar: De MVV ’27 Familiedag op zaterdag 8 juni 2024! We hebben weer een leuk programma gemaakt voor jong én oud.

Ochtend vol avontuur voor de jeugd

Begin de dag energiek tussen 10:00 en 13:00 uur met een scala aan spellen speciaal uitgekozen voor onze jonge avonturiers. Duik in de pannakooi, race door de stormbaan en spring van spel naar spel! Plezier voor de jeugd is gegarandeerd en met elke inschrijving groeit de pret. Wacht niet langer en schrijf je in via deze link. Wees erbij, want de MVV ’27 Familiedag is open voor iedereen!

Jonge talenten en oudgedienden tonen hun kunsten tijdens het Sixties-toernooi

In de middag schakelen we een versnelling hoger met het onmisbare MVV ’27 Sixties-toernooi. Bereid je voor op een strijd waar eer, glorie en natuurlijk de felbegeerde beker (of kannen) op het spel staan. Met steun van onze sponsor De Pynas Maasland belooft het een heerlijk competitieve middag te worden. Schrijf je in voor 5 juni via deze link en wie weet verlaat jouw team het veld als de kampioenen van dit jaar. Let op: vol = vol!

Eten, Drinken en Gezelligheid

Wat is een familiedag zonder lekker eten en drinken? Geniet van versgebakken poffertjes in de ochtend, smul van hamburgers en saté bij de avond BBQ, en grijp je kans voor drankjes aan de bar. Het wordt een dag waarop de keuken en bar geen moment stil staan.

Feestavond met DJ Erik van Leeuwen

Na de intensiteit van het toernooi en de uitreiking van de awards, verruilen we onze leren kicks voor dansschoenen en gaan we genieten van een legendarische avond. DJ Erik van Leeuwen neemt ons mee op muzikale reis.

Jeugdkamp Carwash

Laat je auto of bus glinsteren met onze speciale carwash service, beheerd door de geweldige jongens en meisjes van het MVV ’27 Jeugdkamp. Jouw steun draagt bij aan het mogelijk maken van nog een jaar vol jeugdkamp avonturen, met de vriendelijke support van Maasland Schoonmaakdiensten.

Zet de datum vast in je agenda

Mis geen seconde van de actie, de gezelligheid, en de feestvreugde die de MVV ’27 Familiedag 2024 belooft te brengen. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen op zaterdag 8 juni. Tot dan!

Laten we samen nog eenmaal dit seizoen genieten op onze prachtige club!