De laatste fase van de competitie is aangebroken voor onze teams. Dat betekent ook dat er nog prijzen binnen te halen zijn, en dat gaan we zeker doen! We hebben 5 jeugdteams op poleposition voor het kampioenschap, en twee seniorenteams. Komt u ook onze teams naar hun kampioenschap toejuichen aankomende zaterdag? Er zijn ook hele leuke andere activiteiten tijdens deze Super Saturday, we zien u dus graag verschijnen. 

MO11-1
Onze MO11-1 onder leiding van Jessica en Kevin is de laatste fase van de competitie in bloedvorm, ze winnen de ene na de andere wedstrijd.
Bij drie punten tegen Victoria ’04, en verlies van concurrent Blijdorp zijn de meiden kampioen. Om 8.30 trappen de meiden op ons sportpark af.

JO11-1
De jongens van Bart Verboon en Mark Jansen kunnen de kroon op hun harde werk zetten aankomende zaterdag. In een directe kampioenswedstrijd thuis tegen nummer 2 Maasdijk kunnen ze de titel binnenslepen. Om 10 uur trapt het elftal af.

JO12-1
Met minimaal 1 punt tegen Maense, kroont JO12-1 zich kampioen aanstaande zaterdag. De mannen van Stan Mosterd, Martin van Berkel en Ronald van Mil trekken om 08.30 uur thuis ten strijde.

JO13-2
Eigenlijk zijn de mannen van JO13-2 al kampioen, maar wat is er leuker om thuis om 09.15 uur de échte kampioenswedstrijd te spelen! Na de winst tijdens het Westlands Kampioenschap afgelopen zaterdag is het team er helemaal klaar voor. Trainers Sergio Driessen, Stef Mosterd en Marciano Korn zullen de spelers nog 1 keer dit seizoen op scherp zetten, we verwachten een galavoorstelling!

JO13-3
Met het vertrouwen na het winnen van de Battle of Maasland is er iets losgekomen bij de equipe van Marlo Moedig, Mark van Leeuwen en Randy van Veen. Bij winst op GSC ESDO a.s. zaterdag én verlies van concurrent BVCB kan het team a.s. zaterdag om 08.30 uur al kampioen worden. Mocht BVCB geen punten laten liggen, dan kan JO13-3 een week de klus later klaren uit bij Pernis.

MO15-2
De meiden van Naomi en Frank zijn wederom goed op dreef deze laatste fase van de competitie. Bij verlies van concurrent Die Haghe, en tweemaal winst van onze meiden is de MO15-2 ook kampioen. A.s woensdag uit bij DSVP om 19 uur, en a.s zaterdag speelt het elftal wederom uit, om 10.30 uur tegen GDA. Wie weet lukt het de meiden alsnog, wij duimen mee!

Vrouwen 1
Mits het team van Joost en Ronald doordeweeks de uitwedstrijd bij Semper Altius wint, kan het zich a.s. zaterdag om 13 uur bij winst tegen VDL VR1 tot kampioen kronen van de 4e klasse. Na de uitschakeling in de halve finale van de KNVB Beker, is het team uit op revanche en kan dit toch wel echt de kers op de taart worden. Komt allen om de Vrouwen toe te juichen naar een dikverdiend kampioenschap. Zet hem op!

Het Negende
Concurrent Westlandia kan nog op gelijke hoogte komen. Mits het Negende beide resterende wedstrijden wint in de 7e klasse, kan het zich tot kampioen kronen, of a.s. zaterdag 25 mei, óf 1 juni. Het team bestaat uit een mooie mix van ervaren senioren en enkele talenten uit de JO19 van vorig seizoen. Een perfect recept om grote kans te maken op het kampioenschap. Zaterdag spelen ze om 12 uur thuis, komt allen om wellicht wel het kampioenschap te vieren. Mocht het a.s. zaterdag nog niet lukken, is zaterdag 1 juni om 15 uur op het eigen sportpark de herkansing. Zet hem op mannen!